به گزارش سرويس بين الملل
خبرگزاري صدا و سيما از لندن؛ همزمان با ایام محرم نوعدوستان و ارادتمندان به حضرت امام حسین (ع) و اصحاب فداکار ایشان با حضور در مرکز اسلامی انگلیس خون خود را برای نجات بیماران اهداء کردند.
همزمان با ایام سالگرد جان فشانی های حضرت سید الشهداء (ع) گسترده ترین طرح اهدای خون با مشارکت دهها اهدا کننده و با همکاری اتحادیه دانشجویان مسلمان در انگلیس و سازمان ملی بهداشت و درمان این کشور در مرکز اسلامی انگلیس اجرا شد.
مصطفی عضو ستاد اهدای خون در مرکز اسلامی انگلیس علت اجرای طرح اهدای خون در ایام حسینی را یاد اوری فداکاری امام حسین (ع) و یارانش برای نجات انسانها و کمک به بیماران نیازمندان با الهام از فرهنگ نجات بخش عاشورا اعلام کرد .
اجرای طرح اهدای خون به یاد امام حسین (ع) نخستین بار 12 سال پیش به همت جوانان مسلمان شیعه در شهر منچستر انگلیس آغاز شد و اکنون در فاصله میان عاشورا و اربعین هر سال در بیش از 25 شهر انگلیس برگزار می شود.
حجت الاسلام و المسلمین شمالی رئیس مرکز اسلامی انگلیس و نماینده ولی فقیه در این مرکز هدف از این اقدام خداپسندانه و انساندوستانه را معرفی بخشی از اندیشه های بلند نوعدوستی و احسان اسلامی و معرفی روحیه نیکوکاری پیروان امام حسین (ع) یاد کرد و افزود : هدف دیگر این طرح شناساندن چهره واقعی اسلام و پیروان اهل بیت (ع) و تصحیح نگرشهای برخی افراد در غرب درباره مسلمانان است .
جوانان مسلمان همزمان با اجرای مراسم اهدای خون با گفتار و توزیع جزوه هایی فلسفه قیام و جان فشانی های حسینی در نجات انسانها و انگیزه برپایی ستاد اهدای خون امام حسین (ع) را برای علاقه مندان توضیح می دهند .
در چند سال گذشته، شماری از افراد به صورت گسترده و شگفت آوری در غرب از جمله انگلیس ، به تبلیغ قمه زنی در روز عاشورا و انتشار تصاویر ان در رسانه ها و شبکه های مجازی پرداخته اند و همین موضوع موجب شده است تا ارادتمندان ائمه اطهار و پیروان امام حسین (ع) در انگلیس با انگیزه مضاعف در ترویج فرهنگ حسینی و جانبازی های ایشان و اصحاب با وفایشان اقدام کنند . مراسم اهدای خون در مرکز اسلامی انگلیس ، از سه سال پیش اغاز شده است و تا کنون 9 بار این مراسم در این مرکز واقع در لندن برگزار می شود و دراین سومین مرحله از اهدای خون در سال جاری در این مرکز حدود 150 نفر با اهدای خون خود نجات بخش بیماران شدند.
بر اساس آمار اتحادیه دانشجویان مسلمان ( ای . یو . اس ) از آغاز اجرای طرح اهدای خون با نام امام حسین (ع) تا کنون 12 هزار نفر خود را برای درمان بیماران نیازمند اهدا کردند.
خانم متئوس نماینده سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس در مراسم اهدای خون درمرکز اسلامی انگلیس با چشمگیر توصیف کردن استقبال در این مرکزبرای اهدای خون ، ان را گامی مهم در تامین نیاز خونی بیماران به ویژه اقلیت های اعلام کرد و افزود : خون اهدایی هر فرد سه بیمار بزرگسال و هفت بیمار خردسال را نجات خواهد داد .